0
Kogte krabbeklør med flûte og krydderurtedressing

Kogte krabbeklør med flûte og krydderurtedressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Krabbeklør: Kom kløerne i kogende vand, der er tilsat godt med salt og evt. lidt dild. Store klør koges i ca. 20 min. og mindre klør i ca. 15 min. Sluk for blusset og lad dem hvile i vandet i endnu 15 min.

Krydderurtedressing: Bland 1 bæger creme frâiche med sæsonens krydderurter. Smag til med salt, peber og citron.

Hjemmelavet hvidløgssmør: Bland smør med knust hvidløg efter behag og lidt salt. Stil det køligt indtil servering.

Du tror det ikke - men, du kan faktisk slå hul på en klo ved at slå et fast slag med bagsiden af en spiseske. Således særlig velegnet til at spise ude på terrassen.

Server denne ret sammen med en grøn salat og et køligt glas hvidvin - det smager bare af sommer.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia