0

Kold blomkål med kogt rødspættefilet

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rul rødspættefileterne sammen og kog dem ved svag varme. Kog blomkålen så der stadig er lidt bid i den. Bland ærter og peberfrugt i strimler sammen.

Bland gaio, karry og ananassaften sammen og smag til med salt og peber. Anret den kogte blomkål på et fad og hæld dressingen over.

Pynt med ærterne og peberfrugterne. Læg ananassen og dernæst rødspættefileterne ovenpå. Drys med lidt karry.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær