0

Kold suppe af gulerødder, kantaloupmelon og blodappelsin (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit gulerødder og forårsløg i tynde skiver og sauter dem i olien med en smule salt og peber uden at det tager farve. Kom 4 dl vand ved og lad det simre til gulerødderne er møre. Kom det i en blender, kør det til en tyk og helt glat puré og køl den helt ned - gerne i fryseren, så den bliver super kold. Befri melonen for skal og kerner og skær kødet i grove tern. Kom det i blenderen sammen med appelsinsaften, kør også det til en helt glat puré og køl det ned tilsvarende. Bland de to puréer sammen, smag til med salt og peber og anret i nedkølede skåle. Server straks - gerne drysset med friskstrimlet mynte - og server med fx parmaskinke og godt italiensk brød eller grissini til.

Kommentarer og forslag til opskriften