0

Kold torsk med spinatcreme

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Damp hellefisken i en gryde med lidt vand og salt i nogle minutter. Tag den op og sæt den til afkøling.

Damp spinaten, pres væden fra og afkøl den. Blend herefter spinaten med yoghurt, hvidløg og forårsløg. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Snit kinakål og peberfrugter fint.

NB

Anret hellefisken ovenpå kinakål og peberfrugter. Hæld spinatcremen ud over, pynt med rejerne og server 30 g brød til.

TIPS

Hellefisken kan byttes ud med rødspættefilet, isingfilet eller torskefilet.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.