Næringsfordeling pr. person
Energi: 512 kcal
Fedt: 13,9g
Kulhydrat: 56,5 g
Protein: 34,8g
Kostfibre: 9,5g
Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad dem hvile 5 min efterfølgende.
Pil hvidløget, skræl ingefæren og riv dem begge på den fine side af et rivejern.
Rør kødet, soyaen, 1 tsk. honning, ingefæren og hvidløget sammen og gem til senere.
Skyl svampene, rødkålen og gulerødderne grundigt og afdryp for vand. Skræl gulerødderne og skær dem i stave på ca. ½ x ½ x 4 cm. Skær svampene i ½ cm tykke skiver. Snit rødkålen i så fine strimler som muligt og krydr det med salt.
Der skal både steges grøntsager og kød, så du kan med fordel varme to pander op ved høj varme.
Tilsæt 1 tsk. olie til en pande og steg gulerødder og svampe, når panden er rygende varm. Lad dem stege i 30 sek., før der røres rundt. Grøntsagerne skal stege i ca. 2 min i alt og smages til med salt.
Tilsæt 1 tsk. olie til en ny pande og steg kødet, når panden er rygende varm. Lad det stege i 1 min, før der røres rundt. Kødet skal stege i ca. 3 min i alt.
Læg risen i bunden af en dyb tallerken og anret kød og grøntsager ovenpå. Top evt. med ekstra soyasauce.
Kundekommentarer ()