0
Koreansk Bibimbap med svinekød og svampe

Koreansk Bibimbap med svinekød og svampe

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 512 kcal

Fedt: 13,9g

Kulhydrat: 56,5 g

Protein: 34,8g

Kostfibre: 9,5g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Risen

Hæld risen i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad dem hvile 5 min efterfølgende. 

hakket grisekød 6-9%tamari/soyahvidløgingefærhonning
3 min.
Kødet

Pil hvidløget, skræl ingefæren og riv dem begge på den fine side af et rivejern.

Rør kødet, soyaen, 1 tsk. honning, ingefæren og hvidløget sammen og gem til senere.

champignonsrødkålgulerod
10 min.
Grøntsagerne

Skyl svampene, rødkålen og gulerødderne grundigt og afdryp for vand. Skræl gulerødderne og skær dem i stave på ca. ½ x ½ x 4 cm. Skær svampene i ½ cm tykke skiver. Snit rødkålen i så fine strimler som muligt og krydr det med salt.

olie
20 min.
Stegning

Der skal både steges grøntsager og kød, så du kan med fordel varme to pander op ved høj varme.

Tilsæt 1 tsk. olie til en pande og steg gulerødder og svampe, når panden er rygende varm. Lad dem stege i 30 sek., før der røres rundt. Grøntsagerne skal stege i ca. 2 min i alt og smages til med salt.

Tilsæt 1 tsk. olie til en ny pande og steg kødet, når panden er rygende varm. Lad det stege i 1 min, før der røres rundt. Kødet skal stege i ca. 3 min i alt.

30 min.
Anretning

Læg risen i bunden af en dyb tallerken og anret kød og grøntsager ovenpå. Top evt. med ekstra soyasauce.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?