Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kødet i en skål med revet hvidløg, ingefær og sesamolie. Krydr godt med salt og peber, og rør det sejt. Gem til senere.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 20 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Hak gulerod og squash i stave.
Pil bladene fra stokken på salaten, og anret på et fad.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2-3 min., indtil kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
Byg bulgogien i et salatblad med ris, grøntsager og kød, og top med citronsaft.
Kundekommentarer ()