
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Riv ingefæren og hvidløget ned i en stor skål og tilsæt halvdelen af soyaen og 1/2 tsk sukker pr. person.
Tilsæt kødet og bland det godt sammen.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i minimum 20 min. eller til de har den konsistens du ønsker, og hæld al overskydende vand fra.
Sesamfrøene ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Hak forårsløget i tynde ringe og glaskålen i mundrette stykker.
Hæld creme frisken i en skål og bland med resten af soyaen.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Form 4-5 små kødboller pr. person og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil de får lidt farve over det hele og er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Fordel risene i skåle og anret grøntsagerne, kødbollerne, dressingen og sesamfrøene henover.
Kommentarer og forslag til opskriften