0
Mør okse i indisk sovs med saltet yoghurt og bagte løg med spidskål

Mør okse i indisk sovs med saltet yoghurt og bagte løg med spidskål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
yoghurt naturel 0,5%korianderkikærterløgspidskål
1 min.
Salaten

Forvarm ovnen til 225 grader. 

Halvér løget (lad skrællen blive på), og skyl kålen grundigt. Skær kålen i tykke skiver på den korte led. 

Læg grøntsagerne på en bageplade dækket med bagepapir sammen med kikærterne. Bag dem i ca. 15 min., indtil kål og løg har fået godt med farve og føles møre.

Skyl korianderen grundigt, afdryp den for vand, og hak den groft. Kom den i en stor skål sammen med yoghurten, og krydr med salt.

Pil skrællen af løget, og vend løg og kål rundt i yoghurtdressingen. 

sous vide oksekødIndisk karrysovs
20 min.
Karryen

Kom væden fra kødet op i en kasserolle sammen med karrysovsen, og varm den stille og roligt op. Skær kødet i bidder, kom dem i sovsen, og servér, ligeså snart retten er varmet godt igennem.

30 min.
Anretning

Servér karryretten med den bagte salat. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
530 kcal
Fedt:
18,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,3 g
Kulhydrat:
43,4 g
heraf sukkerarter:
16,8 g
Kostfibre:
11,5 g
Protein:
37,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?