0
Kotelet i bang bang marinade med spaghetti og savoykål

Kotelet i bang bang marinade med spaghetti og savoykål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

savoykålcashewnødderkinaradise
1 min.
Forbered grønt

Sæt en stor gryde med vand over at koge til pasta og kål. Husk et godt skud salt.

Snit savoykål i 2-3 cm brede strimler. Skræl kinaradisen, og skær den i tynde strimler.

Hak nødderne groft.

four-joy krydderimixtahintamari soya saucelime
5 min.
Lav marinaden

Bland 1 spsk. soya, 1 spsk. limesaft, 1 spsk. tahin og 1 tsk. sukker pr. kuvert med krydderblandingen i en skål.

savoykålspaghetti
15 min.
Kog kål og nudler

Når vandet bulderkoger, dypper du kort kålen ned i, og tager den derefter op igen. Dyp kålen i max 1 minut. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel gøre det over 2 gange. Vend den kogte kål med et par dråber olivenolie i en skål.

Bring herefter vandet i kog igen, og kog spaghettien efter anvisning på pakken, eller til den er mør. 

kotelet
20 min.
Steg kødet

Skær kødet i tykke strimler. Varm en pande op på højt blus, tilsæt en smule olie, og steg kødet hårdt og kort i 2-3 min., så det tager farve, og bliver gennemstegt.

Vend herefter kødet sammen med marinaden.

30 min.
Anretning

Anret pasta i en dyb tallerken med kød og kål ovenpå. Slut af med at drysse radiser og nødder over.

NB. Foto viser alm. radiser, men du modtager kinaradiser i ugens kasse.

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?