0
Kotelet i bang bang marinade med nudler og savoykål

Kotelet i bang bang marinade med nudler og savoykål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

savoykålradisercashewnødder
1 min.
Forbered grønt

Start med at sætte en stor gryde med vand over at koge til nudler og kål. Husk et godt skud salt.

Snit savoykål i 2-3 brede strimler. Skær radiser i skiver.

Hak nødderne groft.

four-joy krydderimixtahintamari/soyalime
5 min.
Lav marinaden

Bland 1 spsk. soya, 1 spsk. limesaft og 1 spsk. tahin, 1 tsk. sukker pr. kuvert og krydderblandingen i en skål.

savoykål
15 min.
Kog kål og nudler

Når vandet bulderkoger, dypper du kort kålen ned i - max 1 min og tager den derefter op igen. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter kan du med fordel gøre det over 2 gange. Vend den kogte kål med et par dråber olivenolie i en skål.

Bring herefter vandet i kog igen og kog derefter nudlerne efter anvisning på pakken.

kotelet
20 min.
Steg kødet

Skær kødet i tykke strimler. Varm en pande op ved høj blus, tilsæt en smule olie og steg kødet hårdt og kort, så det tager farve og bliver gennemstegt - ca. 2-3 min.

Vend herefter kødet sammen med marinaden.

30 min.
Anretning

Anret nudler i en dyb tallerken med kød og kål ovenpå. Slut af med at drysse radiser og nødder over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?