Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor gryde med vand over at koge til nudler og kål. Husk et godt skud salt.
Snit savoykål i 2-3 brede strimler. Skær radiser i skiver.
Hak nødderne groft.
Bland 1 spsk. soya, 1 spsk. limesaft, 1 spsk. tahin og 1 tsk. sukker pr. kuvert sammen med krydderblandingen i en skål.
Dyp kort kålen ned i vandet i max. 1 min., når det bulderkoger og tag den derefter op igen. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter kan du med fordel gøre det over 2 gange. Vend den kogte kål med et par dråber olivenolie i en skål.
Bring herefter vandet i kog igen og kog pastaen efter anvisning på pakken, eller til de er møre.
Skær kødet i tykke strimler. Varm en pande op ved høj blus, tilsæt en smule olie og steg kødet hårdt og kort ca. 2-3 min., så det tager farve og bliver gennemstegt.
Vend herefter kødet sammen med marinaden.
Anret pasta i en dyb tallerken med kød og kål ovenpå. Slut af med at drysse radiser og nødder over.
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()