0
Kotelet i bang bang marinade med pasta og savoykål

Kotelet i bang bang marinade med pasta og savoykål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Selleri, Sesamfrø, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Æg, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

savoykålradisercashewnødder
1 min.
Forbered grønt

Sæt en stor gryde med vand over at koge til nudler og kål. Husk et godt skud salt.

Snit savoykål i 2-3 brede strimler. Skær radiser i skiver.

Hak nødderne groft.

four-joy krydderimixtahintamari/soyalime
5 min.
Lav marinaden

Bland 1 spsk. soya, 1 spsk. limesaft, 1 spsk. tahin og 1 tsk. sukker pr. kuvert sammen med krydderblandingen i en skål.

savoykålpenne pasta
15 min.
Kog kål og nudler

Dyp kort kålen ned i vandet i max. 1 min., når det bulderkoger og tag den derefter op igen. Hvis du laver mad til 3-4 kuverter kan du med fordel gøre det over 2 gange. Vend den kogte kål med et par dråber olivenolie i en skål.

Bring herefter vandet i kog igen og kog pastaen efter anvisning på pakken, eller til de er møre. 

kotelet
20 min.
Steg kødet

Skær kødet i tykke strimler. Varm en pande op ved høj blus, tilsæt en smule olie og steg kødet hårdt og kort ca. 2-3 min., så det tager farve og bliver gennemstegt.

Vend herefter kødet sammen med marinaden.

30 min.
Anretning

Anret pasta i en dyb tallerken med kød og kål ovenpå. Slut af med at drysse radiser og nødder over.

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?