0
Kotelet i indisk karry med ris og pak choy
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris

Start med at sætte risene over at koge efter anvisningen på pakken.

koteletIndisk karrysovs
3 min.
Kotelet

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og brun koteletterne i ca. 2 min. på hver side. Skru en anelse ned for panden, og tilsæt sovsen. Lad den koge op og simre et minut eller to med koteletterne i.

korianderpak choylimecashewnødder
10 min.
Grønt

Skyl pak choy, og snit dem i grove strimler. Hak nødder og koriander, både stilke og blade, og bland det hele sammen i en skål sammen med masser af limesaft.

20 min.
Anretning

Anret ris på en tallerken med koteletter, sovs og salat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?