0
Kotelet med bagte søde kartofler og peberrodscremet spinat

Kotelet med bagte søde kartofler og peberrodscremet spinat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft i god tid.

søde kartofler
1 min.
Bag kartoflerne

Start med at skrubbe kartoflerne grundigt - du behøver ikke skrælle.

Skær dem i grove både og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bag på en bageplade til de er møre og gyldne - ca. 25 min.

agurkskalotteløgspinatpeberrodmayonnaise
5 min.
Lav salaten

Skær agurken i store tern. Skær spinaten i grove strimler - fjern de groveste stilke. Hak skalotteløget fint med en kniv.

Kom spinat, agurk, skalotteløg og mayonaisse op i en skål. Krydr med friskkværnet sort peber og riv godt med peberrod ned i. Vend godt rundt og smag til med mere peber og peberrod.

koteletsesamfrø
15 min.
Steg kerner og kotelet

Rist sesamfrø 2-3 min. på en tør pande. Kom dem over i en lille skål og krydr med lidt salt.

Varm panden op igen og tilsæt lidt olivenolie. Steg koteletten ca. 3-4 min. på hver side og krydr med salt og friskværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Anret kartofler, kotelet og salat på en tallerken og drys sesamfrø over salaten.

Velbekomme! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?