Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at koge risene efter anvisning på posen.
Skræl rødbederne, og riv dem på den grove side af et råkostjern. Skræl appelsinen, skær den i skiver og herefter i mundrette stykker. Vend rucola, appelsin og rødbede sammen i en skål.
Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie, og steg koteletten hårdt i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og groftkværnet sort peber.
Mens koteletten steger, kan du hakke nødderne groft med en kniv.
Vend risene sammen med nødder og rosiner. Anret dem i en skål, og drys med krydderblanding.
Anret ris, stegt kotelet og råkost på en tallerken.
Velbekomme!
Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)
Kundekommentarer ()