0
Kotelet med krydrede ris og råkostsalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Inden du starter

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Start med at koge risene efter anvisning på posen.

rødbederappelsin
3 min.
Lav råkosten

Skræl rødbederne, og riv dem på den grove side af et råkostjern. Skræl appelsinen, skær den i skiver og herefter i mundrette stykker. Vend rucola, appelsin og rødbede sammen i en skål.

cashewnødderkotelet af gris
8 min.
Steg koteletten

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt lidt olie, og steg koteletten hårdt i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og groftkværnet sort peber.

Mens koteletten steger, kan du hakke nødderne groft med en kniv.

aloo gobi krydderi
18 min.
Færdiggør ris

Vend risene sammen med nødder og rosiner. Anret dem i en skål, og drys med krydderblanding.

20 min.
Anretning

Anret ris, stegt kotelet og råkost på en tallerken.

Velbekomme!

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: 30% Spidskommen, 15% nigella frø, 15% korianderfrø, 15% chilipulver, 15% gurkemeje, 10% methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?