Start med at skylle løgene, pil dem evt, og skær dem i kvarte. Kom løgene op i en gryde sammen med perlebyggen, og tilsæt rigeligt med vand og et skud salt. Lad det hele simre i 12-15 min., til begge dele er møre.
Rør en dressing af creme fraiche og fintrevet parmesan, og smag til med fishsauce og evt. salt.
Skyl blomkålen, og snit den fint med en kniv. Kom både snittet blomkål og eventuelle rester fra snitningen op i skålen med dressing.
Varm en pande godt op, og steg koteletten i olie i 3-4 min. på hver side. Krydr godt med salt og friskkværnet peber.
Dræn perlebyggen for vand, og kom et par dråber olivenolie ned i. Smag til med salt. Anret byggen i bunden af en dyb tallerken med kotelet og cremet blomkål til.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()