0
Kotelet med søde kartoffelfritter og grønkålssalat

Kotelet med søde kartoffelfritter og grønkålssalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Du behøver ikke, at skrælle de søde kartofler. Bare skrub dem, så er de skønne! 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

søde kartofler
1 min.
Søde kartoffel fritter

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. 

Skrub kartoflerne, og skær dem til fritter. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, dryp dem med olivenolie, og krydr med salt.

Bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 min., til de er sprøde og gyldne. Vend gerne rundt i dem undervejs. 

grønkålæblerdijon sennep
4 min.
Grønkålssalat

Rør en dressing af sennep, 2-3 spsk. eddike og 2-3 spsk. olivenolie, og smag til med lidt sukker eller honning. 

Rib grønkålen, og hak den. Skær æble i små tern, og vend begge dele med dressingen. Krydr med salt og peber, og anret salaten på et fad. 

kotelet af grishvidløgcreme fraiche 18%
18 min.
Kotelet og hvidløgsdip

Steg koteletterne i olie på en varm pande i ca. 3-4 min. på hver side, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber. 

Rør en dressing af creme fraiche, presset hvidløg, salt, peber og en smule olivenolie. 

30 min.
Anretning

Anret koteletter med kartoffelfritter, grønkålssalat og dip, og servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?