0
Kotelet med stegt fersken, quinoa og feta

Kotelet med stegt fersken, quinoa og feta

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
quinoa
1 min.
Quinoa

Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt rigeligt vand og salt.

Kog quinoa i 10-12 min, og lad den dryppe af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra. Kom den kogte og drænede quinoa tilbage i gryden, sæt låg på, og hold den lun til senere.

paraguayosbabyspinatskalotteløgagurk
5 min.
Grønt

Skyl fersken, agurk og spinat.

Skær ferskenen ud i store tern. Skær agurken i små tern og fjern de groveste stilke på spinaten.

Snit spinaten i fine strimler med en skarp kniv.

Skræl skalotteløget og hak det fint med samme kniv.

koteletparaguayos
15 min.
Kotelet

Sæt en pande over ved højeste blus. Krydr koteletten med salt og friskkværnet peber.

Steg den ca. 3-4 min på hver side i en smule olivenolie.

Når koteletten er færdig, kommer du ferskenternene på panden og lige lader dem stege 2-3 min - til de har taget lidt farve.

feta
25 min.
Quinoa

Vend quinoa sammen med smuldret feta, spinat, agurk, skalotteløg og smag til med et par dråber olivenolie, lidt fintrevet citronskal og lidt citronsaft. Og evt. salt.

30 min.
Anretning

Anret koteletten på en tallerken med ferskentern ovenpå og quinoasalaten ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?