Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt rigeligt vand og salt.
Kog quinoa i 10-12 min, og lad den dryppe af i en sigte, så evt. overskydende væde kan dryppe fra. Kom den kogte og drænede quinoa tilbage i gryden, sæt låg på, og hold den lun til senere.
Skyl fersken, agurk og spinat.
Skær ferskenen ud i store tern. Skær agurken i små tern og fjern de groveste stilke på spinaten.
Snit spinaten i fine strimler med en skarp kniv.
Skræl skalotteløget og hak det fint med samme kniv.
Sæt en pande over ved højeste blus. Krydr koteletten med salt og friskkværnet peber.
Steg den ca. 3-4 min på hver side i en smule olivenolie.
Når koteletten er færdig, kommer du ferskenternene på panden og lige lader dem stege 2-3 min - til de har taget lidt farve.
Vend quinoa sammen med smuldret feta, spinat, agurk, skalotteløg og smag til med et par dråber olivenolie, lidt fintrevet citronskal og lidt citronsaft. Og evt. salt.
Anret koteletten på en tallerken med ferskentern ovenpå og quinoasalaten ved siden af.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()