Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Varm en pande godt op, og tilsæt en smule olie. Steg koteletten i 3-4 min. på hver side, og krydr med salt og friskværnet sort peber.
Snit løg i tynde strimler, og kom dem på panden, når du tager koteletten af. Lad dem stege stille og roligt og blive bløde. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Mens løgene steger, kan du snitte rødkålen fint, og komme den op i en skål. Snit æblerne fint med en kniv, og kom dem op til rødkålen.
Rør sennepen lidt mere lind med et par spsk. lys eddike, og vend det sammen med rødkål og æbler. Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv. Kom blade og stilke op i salaten.
Anret ris og kotelet på en tallerken med salaten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()