0
Kotelet med bløde løg og syrlig æble-rødkålssalat

Kotelet med bløde løg og syrlig æble-rødkålssalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

koteletløg
3 min.
Steg kotelet og løg

Varm en pande godt op, og tilsæt en smule olie. Steg koteletten i 3-4 min. på hver side, og krydr med salt og friskværnet sort peber.

Snit løg i tynde strimler, og kom dem på panden, når du tager koteletten af. Lad dem stege stille og roligt og blive bløde. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

bredbladet persillerødt æblegrov Dijon sennepLys eddikerødkål
10 min.
Lav salaten

Mens løgene steger, kan du snitte rødkålen fint, og komme den op i en skål. Snit æblerne fint med en kniv, og kom dem op til rødkålen.

Rør sennepen lidt mere lind med et par spsk. lys eddike, og vend det sammen med rødkål og æbler. Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv. Kom blade og stilke op i salaten.

20 min.
Anretning

Anret ris og kotelet på en tallerken med salaten på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?