Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem før start.
Start med at komme kartoflerne i en gryde med vand, så det dækker, og et godt skud salt. Lad kartoflerne koge i 7-8 min., til de er møre, og lad dem derefter trække nogle minutter i kogevandet.
Snit rødkål fint med en kniv.
Pil skrællen af appelsinen, og skær den ud i skiver, og derefter i mundrette bidder.
Pluk persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Skær skalotteløget i papirstynde ringe. Bland det hele i en skål.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt en smule olie. Krydr koteletten med salt og friskkværnet sort peber. Steg koteletten i 3-4 min. på hver side.
Lun samtidig skysovsen op i en lille kasserolle.
Anret salat, kartofler og kotelet på en tallerken, og slut af med at komme lidt skysovs over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()