Jeg har kogt de små gnocchi, men du kan også stege dem i rigtigt olivenolie på en varm pande i 5-7 min., så de bliver sprøde.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt vand over til gnocchi.
Skær auberginen i små tern, og sautér den ved middelvarme i olivenolie på en pande. Lad auberginen stege ca. 3-4 min., til den bliver mør. Vær ikke nærig med olivenolie.
Hak løg og hvidløg, og tilsæt begge dele til panden med auberginen. Steg dem ca. 1-2 min., de skal ikke tage farve, men mørne let.
Tilsæt en sjat hvidvin, hvis du har. Kog den op, og tilsæt flåede, hakkede tomater. Krydr med salt og peber og evt. et nip sukker. Lad saucen simre i 5-6 min.
Steg koteletterne gyldne og gennemstegte i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Kom gnocchierne i kogende, saltet vand, og kog dem i ca. 2 min. Afdryp dem (gem lidt kogevand). Smag gnocchierne og saucen til igen. Spæd med lidt kogevand hvis behov.
Vend gnocchierne i tomatsaucen et par minutter inden servering.
Halvér tomaterne.
Anret gnocchi og koteletter på tallerkener. Top med rucola og små tomater. Servér straks.
Kundekommentarer ()