Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skylle kålen og fjern evt. grimme blade.
Skrub gulerødderne, og skær dem i grove, mundrette bidder.
Fordel gulerødderne på en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag i ovnen i ca 20 min., til de er møre og har taget farve. 5 min før gulerødderne er færdige, drysser du hakkede hasselnødder over, og lader dem bage med.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie.
Steg kålen hårdt og kort i 2-3 min., til den har taget farve, men stadig har bid. Kom kålen op i en skål, og vend den sammen med drænede bønner, masser af limesaft, lidt olivenolie og tomattapenaden.
Rengør panden fra før, og sæt den over varmen igen. Tilsæt lidt ny olie, og steg koteletterne i 3-4 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend gulerødder og hasselnødder sammen med bønnesalaten, og anret den på en tallerken med koteletten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()