Kød og sauce: Snit porrerne i ½ cm tykke skiver og skyl dem godt igennem. Snit peberfrugterne i tynde strimler og champignonerne i skiver. Varm lidt olie op på en pande og steg koteletterne gyldne og møre på begge sider - ca. 4 min. i alt. Tag kødet af panden og hold det lunt under stanniol.
Kom lidt mere olie på panden, "brænd" karryen af og sauter porrer og champignoner 3 min. deri. Kom peberfrugt og bønnespirer ved - vend godt rundt og hæld fonden på. Lad det simre til væden er kogt ind til det halve. Rør imens fløden med lidt maizena og tilsæt det under omrøring, krydr med salt og peber og kog op. Smag til og hæld saucen over kødet og server.
Bananer: Skræl bananerne og del dem først på langs og derefter på midten. Smelt smørret på en pande, lad det bruse af og rist bananerne deri til de er gyldne.
Server retten med kogte ris og naanbrød til (kan købes færdige).
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften