Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 250 grader varmluft.
Skær gulerødderne i mundrette stykker, overfør til et stort ildfast fad og vend med 1 tsk. olie pr. person.
Kom det i ovnen og lad det bage, imens resten af grøntsagerne forberedes.
Skær løget og svampene i mundrette stykker og overfør til fadet med gulerødderne.
Rør det godt rundt og bag yderligere 10-15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2-3 min. på begge sider, indtil det har fået godt med farve.
Skær kødet i tynde skiver.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Riv hvidløget og ingefæren på den fine side af et rivejern.
Kom nudlerne, kødet, ingefæren, hvidløget og soyaen i fadet med grøntsager. Rør det godt rundt og bag yderligere 5 min.
Smag retten til med salt og peber og servér straks.
Kundekommentarer ()