0
Koteletter i bradepandewok med nudler, ingefær og hvidløg

Koteletter i bradepandewok med nudler, ingefær og hvidløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerod
1 min.
Bag guleroden

Forvarm ovnen ved 250 grader varmluft.

Skær gulerødderne i mundrette stykker, overfør til et stort ildfast fad og vend med 1 tsk. olie pr. person.

Kom det i ovnen og lad det bage, imens resten af grøntsagerne forberedes.

løgchampignons
5 min.
Forbered resten af grøntsagerne

Skær løget og svampene i mundrette stykker og overfør til fadet med gulerødderne.

Rør det godt rundt og bag yderligere 10-15 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.

kotelet af gris
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. 

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2-3 min. på begge sider, indtil det har fået godt med farve.

Skær kødet i tynde skiver.

hvidløgingefærtamari/soya
20 min.
Kog nudlerne og riv urterne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

Riv hvidløget og ingefæren på den fine side af et rivejern.

25 min.
Bland retten

Kom nudlerne, kødet, ingefæren, hvidløget og soyaen i fadet med grøntsager. Rør det godt rundt og bag yderligere 5 min. 

30 min.
Anretning

Smag retten til med salt og peber og servér straks.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
546 kcal
Fedt:
14,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,1 g
Kulhydrat:
50,6 g
heraf sukkerarter:
11,2 g
Kostfibre:
6,5 g
Protein:
34,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?