0
Koteletter i cremet tomatsauce med sprød salat og dukkah

Koteletter i cremet tomatsauce med sprød salat og dukkah

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Her laver jeg retten på panden. 

Men hvis du vil, kan du fylde det hele i et fad, og sætte det i ovnen, som "good old" koteletter i fad. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

små kartoflerkotelet af gris
1 min.
Kartofler og koteletter

Kog kartoflerne i en gryde med saltet vand i ca. 15-18 min., eller til de er møre. 

Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i ca. 3-5 min. på hver side, eller til de er akkurat gennemtilberedte. Krydr med salt og peber, og tag dem af panden. 

løghvidløgtimiantomatpassatafløde 38% (piskefløde)
4 min.
Tomatsauce

Snit løgene i slanke både, og skær hvidløg i skiver. Sautér begge dele i olivenolie på den varme pande fra koteletterne i ca. 1-2 min. 

Bind timian sammen med en kødsnor, og kom den med på panden sammen med tomatpassata. Kog op, tilsæt fløde, og krydr med salt og peber og evt. et nip sukker. 

Læg koteletterne i panden, og lad dem simre med i saucen. 

hjertesalatskoleagurkdukkah
15 min.
Salat

Pluk salaten groft, og skær agurken i skiver. Anret begge dele på et fad, dryp med lidt eddike og olivenolie, og krydr med dukkah. 

24 min.
Anretning

Servér kartofler med koteletter i cremet sauce og salat. 

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?