Næringsfordeling pr. person
Energi: 561 kcal
Fedt: 16g
Kulhydrat: 61,1g
Protein: 37,5g
Kostfibre: 11,8g
Forvarm ovnen til 200 °C. Skyl svampene, skræl gulerødderne og pil løget og skær grøntsagerne ud i grove stykker.
Varme en pande, der kan tåle at komme i ovnen, op ved høj varme og krydr kødet med salt og peber på begge sider. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side. Tag kødet af panden og steg grøntsagerne og paprikaen i 2 min. under omrøring. Tilsæt flåede tomater, fløde og kødet og få retten op at koge. Bag koteletterne i ovnen i ca. 15 min.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartofler i vandet (det behøver ikke at koge) og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne, til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Krydr koteletterne med lidt ekstra peber og servér sammen med de lune kartofler
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()