0
Koteletter i fad
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 561 kcal

Fedt: 16g

Kulhydrat: 61,1g

Protein: 37,5g

Kostfibre: 11,8g

Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
markchampignonsgulerodløg
1 min.
Grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 °C. Skyl svampene, skræl gulerødderne og pil løget og skær grøntsagerne ud i grove stykker.

kotelet af grisolierøget paprikaflåede og hakkede tomaterfløde 9%
10 min.
Kødet

Varme en pande, der kan tåle at komme i ovnen, op ved høj varme og krydr kødet med salt og peber på begge sider. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2 min. på hver side.  Tag kødet af panden og steg grøntsagerne og paprikaen i 2 min. under omrøring. Tilsæt flåede tomater, fløde og kødet og få retten op at koge. Bag koteletterne i ovnen i ca. 15 min.

små kartofler
20 min.
Kogte kartofler

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.

Kom kartofler i vandet (det behøver ikke at koge) og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne, til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.

sort peber
35 min.
Anretning

Krydr koteletterne med lidt ekstra peber og servér sammen med de lune kartofler

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?