Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom perlebyg i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg, indtil den er mør - ca. 20 min.
Forvarm ovnen ved 180 grader varmluft.
Varm en pande op ved høj varme.
Brun kødet på begge sider i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Det må ikke blive gennemstegt.
Overføres til et ildfast fad.
Hak porren i tynde strimler og kom dem på panden, når kødet er stegt færdigt. Steg det ved middel varme, indtil det har fået lidt farve og er blevet mørt. Overfør til kødet.
Skær svampene i kvarte og steg dem ligeledes, indtil de får godt med farve.
Skru ned for varmen og kom tomatpureen og fløden i panden og rør det godt sammen. Krydr med salt og peber og hæld ligeledes sovsen i fadet.
Bland elementerne lidt sammen og bag det i ovnen i ca. 15 min., indtil kødet er gennemstegt.
Hak persillen fint.
Servér koteletterne og top med persille. Servér perlebyg til.
Kundekommentarer ()