Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog ris efter anvisning på posen.
Skær champignons i skiver, og snit hvidløg og løg meget fint.
Krydr begge sider af koteletterne med salt og peber, og drys med et generøst skud ”koteletter i fad krydderimix”. Vend derefter koteletterne i lidt hvedemel, og brun dem grundigt af på en mediumvarm pande i neutral olie og lidt smør. Når de er grundigt brunede, tages de af, og sættes til side.
Sautér hakket hvidløg og løg af på panden, hvorpå du brunede koteletterne. Tilsæt skiver af champignons, og sautér dem med et par minutter. Krydr med det sidste krydderimix, og kom flåede tomater og piskefløde på. Kom koteletterne tilbage på panden, og sæt låg eller et stykke stanniol på. Lad retten småsimre i 10-12 min. ved svag varme. Smag til med salt og peber.
Som vist.
Koteletter i fad krydderimix indeholder: 50 % urtebouillon, 30% sød paprika, 10% paprikaflager, 10% timian.
Kundekommentarer ()