
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS. Du skal bruge noget af pasattaen til pizza.
Sæt vand over til ris.
1. Tænd ovnen på 200 grader, med grilleffekt.
2. Steg koteletterne på en varm pande i olivenolie. De skal brune flot og siges gennemstegte. Ca. 3-4 min. på hver side. Krydr dem med salt.
Tag dem af panden og læg dem i et ildfast fad.
3. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
4.Pil hvidløg, snit det fint. Tilsæt hvidløg, oregano, hakkede, flåede tomater og passata til panden. Kog op. Krydr med salt og peber og tilsæt fløde. Blend gerne med en stavblender. Lad det hele kort og hæld det på koteletterne.
5. Sæt fadet i ovnen og lad det gratinerer under den varme grill.
6. Skrub eller skræl gulerødderne. Riv dem groft.
7. Rør saft af 1 citron med lidt sukker efter smag. Vend saften med gulerødder og rosiner.
8. Anret koteletter med ris og sauce i dybe tallerkner.
Servér med råkost ved siden af eller som forret eller dessert.
Kommentarer og forslag til opskriften