Hvis du vil have en mere glat sauce, kan du blende den med en stavblender, inden du hælder den over koteletterne.
Jeg gør det gerne, elsker sådan en cremet, fløde-tomatsauce. men det er bestemt ikke et must!
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230 grader.
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i ca. 3 min. på hver side, eller til de er akkurat gennemstegte. Krydr dem med salt og peber, og læg dem i et ildfast fad.
Riv squash groft, og hak hvidløg og løg. Sautér det hele på den varme pande fra koteletterne i ca. 3-4 min., det skal ikke tage farve, men falde sammen. Kom lidt plukket timian på, og tilsæt flåede tomater og fløde. Lad det koge i 1-2 min., og smag til med salt og peber.
Blend evt. saucen, hæld den over koteletterne, og sæt fadet i den varme ovn. Lad det boble, og blive let gyldent i ca. 8-12 min.
Rør en dressing af citronsaft, lidt revet citronskal, en smule flydende honning og 2-3 spsk. olivenolie. Snit fennikel fint, og vend den i dressingen.
Pluk salaten, anret den på et fad, og top med dressingen.
Servér koteletter i fad med kogte ris og salat.
Kundekommentarer ()