Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem, inden du går i gang, og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Find et ildfast fad, der passer i størrelsen til antallet af koteletter, du skal tilberede. Sæt det ind i ovnen, så det kan forvarme lidt.
Sæt en pande over ved høj varme. Brun koteletterne i ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og friskværnet sort peber.
Kom svampesauce og hakkede tomater op i det ildfaste fad, krydr med lidt salt, og rør det godt sammen. Læg koteletterne ned i, så de mindst er halvt dækkede af saucen.
Bag det hele i ovnen i 10-15 min., til saucen bobler godt, og er kogt lidt ind.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Riv gulerødderne på den grove side af et råkostjern. Skræl appelsinen, og skær den i mundrette bidder. Bland rosiner, gulerødder og appelsin i en skål.
Anret ris, kotelet og råkost på en tallerken. Slut af med at komme lidt sauce på tallerkenen.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()