0
Koteletter i fad med ris og gulerodsråkost
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem, inden du går i gang, og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

koteletpandeIldfast fadovn
1 min.
Steg koteletterne

Find et ildfast fad, der passer i størrelsen til antallet af koteletter, du skal tilberede. Sæt det ind i ovnen, så det kan forvarme lidt.

Sæt en pande over ved høj varme. Brun koteletterne i ca. 2 min. på hver side. Krydr med salt og friskværnet sort peber.

svampe sovsflåede og hakkede tomater
4 min.
Lav saucen

Kom svampesauce og hakkede tomater op i det ildfaste fad, krydr med lidt salt, og rør det godt sammen. Læg koteletterne ned i, så de mindst er halvt dækkede af saucen.

Bag det hele i ovnen i 10-15 min., til saucen bobler godt, og er kogt lidt ind.

ris, basmatikasserolle
10 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

rosinerappelsingulerødderskålrivejern
15 min.
Lav råkosten

Riv gulerødderne på den grove side af et råkostjern. Skræl appelsinen, og skær den i mundrette bidder. Bland rosiner, gulerødder og appelsin i en skål.

20 min.
Anretning

Anret ris, kotelet og råkost på en tallerken. Slut af med at komme lidt sauce på tallerkenen.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?