Skær kartoflerne i kvarte, så de kan nå at blive møre, og afslut evt. både kartofler og koteletter med grilleffekt.
I stedet for at vende grøntsagerne med olivenolie og eddike, kan du skære dem til snackgrønt.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
Skær kartoflerne i kvarte, bred dem ud på bagepapir på en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt. Bag dem i den varme ovn i ca. 30 min.
Brun koteletterne i olivenolie på en varm pande. Skær løg i slanke både, og snit hvidløg. Kom begge dele kort med på panden, og krydr det hele med salt og peber.
Kom koteletter og løg i et ildfast fad.
Tilsæt tomatpassatta og fløde til den varme pande. Kog det op, og krydr med salt, peber og lidt plukket timian.
Hæld saucen over koteletterne, og sæt fadet i den varme ovn i 10-15 min. Afslut evt. med grilleffekt.
Skær agurk og peberfrugt i mundrette chunks, og vend begge dele med lidt olivenolie, eddike, salt og peber.
Servér koteletter i fad med ovnkartofler og salat.
Kommentarer og forslag til opskriften