0
Koteletter i gryde med champignoner og persille

Koteletter i gryde med champignoner og persille

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

kotelet af gris
5 min.
Steg kødet

Varm en flad gryde eller høj pande op ved høj varme.

Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på 2 sider og overfør til en tallerken. 

porrebladsellerichampignons
10 min.
Forbered grøntsagerne

Lad svampene være hele og kom dem i gryden efter kødet er stegt færdigt. Steg svampene, indtil de får godt med farve. Hak porren og bladsellerien fint og tilsæt til svampene. Skru ned for varmen og lad det stege stille og roligt i ca. 5 minutter ved jævnlig omrøring.

sødmælktomatpurépersille
20 min.
Steg grøntsagerne

Kom tomatpureen i gryden og rør det godt ud i grøntsagerne.

Hæld mælken i gryden og hæld evt. lidt vand i, hvis det er for tykt. Smag sovsen til med salt og peber.

Kom kødet i gryden og lad det simre 5 min. 

Lige før servering tilsættes grofthakket persille.

 

30 min.
Anretning

Server koteletretten med kartoflerne.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
547 kcal
Fedt:
26 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,1 g
Kulhydrat:
42,9 g
heraf sukkerarter:
9,7 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
33 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?