0

Koteletter i gulerodssromesco med gnocchi og spæde salater

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Hasselnødder, Selleri, Mandler

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løggulerod
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 250 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær guleroden og løgene i mundrette stykker og spred dem ud på bagepladen. Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de er blevet møre og brankede i overfladen.

mix salatercherry- eller blommetomater
10 min.
Lav salaten

Hak tomaterne fint og overfør til en skål. Tilsæt 1 tsk. olie, 2 tsk. balsamico pr. person og krydr godt med salt og peber. Lad tomaterne ligge og trække, indtil servering, hvor salaten vendes i.

gnocchi
15 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme. Steg  gnocchierne i ca. 2 min. på to sider i 1 tsk. olie pr. person, indtil de får godt med farve og er gennemvarme. Krydres med salt.

kotelet af gris
20 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. 

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 2-3 min. på begge sider, indtil det har fået godt med farve.

Skær kødet i tynde skiver og krydr godt med salt og peber.

hvidløgromesco krydderipecorino romano
25 min.
Rør romescoen

Kom guleroden og løgene i en blender (kan også gøres med en stavblender) sammen med hvidløget, krydderiblandingen og osten. Kør blenderen på høj hastighed til en pure og tilsæt vand, indtil blenderen får ordenligt fat.

Smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér kødet med gnocchien, salaten og romescoen.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Bonusinfo

Romescokrydderi indeholder:

30% sød paprika, 20% mandler, 10% hasselnødder, 15% bitter røget paprika, 20% urtebouillon, 2% cayenne, 2% chili flager, 1% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?