0

Koteletter i pande med grøntsager og kartofler i folie

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Skær løgene i tynde skiver og hak persillen groft. Vend alle tre dele sammen med salt og peber og fordel det på 2 store stykker stanniol. Læg små klatter af smør på og fold siderne op om kartoflerne. Hæld forsigtigt bouillonen ved, luk pakkerne til så væden ikke kan løbe ud og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til kartoflerne er møre.

Koteletter: Rens grøntsagerne. Skær peberfrugten i strimler og gulerødder, porrer og champignoner i skiver. Rist koteletterne i lidt olie på en pande på begge sider til de har taget farve og tag dem af panden. Kom lidt mere olie på og sauter først gulerødder og champignoner 3-4 min. Kom peberfrugt og porrer ved og sauter yderligere 3-4 min. Rør fløden med maizena, paprika, salt og peber og kom det i panden. Lad det lige koge op, læg koteletterne i og lad det simre til kødet er mørt og saucen er tyknet let.

Giv godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften