Spinatsalat: Hak begge løg fint og gem halvdelen til koteletterne. Hak ligeledes hvidløget fint og sauter begge dele i 1 spsk. smør uden at det tager farve. Kom gurkemeje, spidskommen, cayennepeber og ½ tsk. karry ved og rist det med 1 min. Kom afdryppet spinat ved og sauter til evt. væde er fordampet. Tag gryden af varmen, rør yoghurten i og smag til med salt og peber.
Koteletter: Krydr koteletterne med salt og peber, brun dem godt på begge sider i 1 spsk. smør og tag dem af panden. Kom løgene på panden og sauter dem ved middel varme til de er bløde og klare. Tilsæt ris, rosiner, mandelflager og 2½ tsk. karry og lad det sautere med 2 min. Hæld hakkede tomater og vand ved, læg låg på og lad det simre 7 min. Læg koteletterne ned oveni risen og lad det simre yderligere 5 min. Sluk for varmen, lad retten hvile på blusset i 10 min. og smag retten til.
Server med ristede rodfrugter og godt groft brød til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften