0
Koteletter med bagte grøntsager, parmesancreme og rosmarinbrød

Koteletter med bagte grøntsager, parmesancreme og rosmarinbrød

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Griller du, kan du grille både grøntsager og koteletter. Ellers bare smid grøntsagerne i ovnen sammen med brødet. 

Har du tid, kan dit brød godt lide at hæve i 25-45 minutter på bordet inden du sætter det i ovnen. Har du ikke tid, kan du trække eller rulle tykke fladbrød ud og stege dem i olivenolie på en varm pande. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej (Øko)rosmarinsquashrødløgcherry- eller blommetomater
1 min.
Brød og grønt

Tag pizzadejen ud af køleskabet. 

Smør et ildfast fad med olivenolie. Del hvert stykke pizzadej i 2 og tril dem til kugler. Sæt dem tæt i fadet og tryk dem let flade. Lad dem stå lunt i mindst 30 minutter, gerne længere hvis du har tid. 

Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft. 

Dryp dejen med olivenolie, flagesalt og groft plukket rosmarin og bag brødet i den varme ovn i ca. 15-20 min. (eller rul dejene flade og steg fladbrød i olie på en varm pande, hvis du ikke har tid til at det skal hæve).

Skær imens squash i skiver, løg og både og tomater i halve. Læg grøntsagerne på bagepapir. Krydr med salt og dryp med olivenolie og bag dem ca. 15 min i den varme ovn. 

koteletfrisk ricottaparmigiano reggiano (Parmesan)forårsløgcitron
15 min.
Koteletter og parmesancreme

Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande. 
Rør ricotta med revet parmesan og krydr gavmildt med peber, salt og en smule citronsaft. 

Skær resten af citronen i skiver og snit forårsløg fint. 

28 min.
Anretning

Servér koteletter med lunt rosmarin brød, parmesancreme og grøntsager. op med forårsløg og giv citron til. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?