Hvis du har en grill, kan du sagtens grille både grøntsager og koteletter.
Og har du tid, kan du lade dit brød hæve i 25-45 min. på bordet, inden du sætter det i ovnen.
Har du ikke tid, kan du trække eller rulle tykke fladbrød ud, og stege dem i olivenolie på en varm pande.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Tænd ovnen på 220 grader, gerne varmluft.
Smør et ildfast fad med olivenolie.
Del hvert stykke pizzadej i 2, tril dem til kugler, sæt dem tæt i fadet, og tryk dem let flade. Lad dem stå lunt i mindst 30 min., gerne længere hvis du har tid.
Dryp dejen med olivenolie, flagesalt og groft plukket rosmarin, og bag brødet i den varme ovn i ca. 15-20 min. (eller rul dejene flade, og steg fladbrød i olie på en varm pande, hvis du ikke har tid til, at det skal hæve).
Skær squash i skiver, løg i både og tomater i halve. Læg grøntsagerne på bagepapir, krydr med salt, dryp med olivenolie, og bag dem ca. 15 min. i den varme ovn.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande, til de er gennemstegte.
Rør ricotta med revet parmesan, og krydr gavmildt med peber, salt og en smule citronsaft.
Skær resten af citronen i skiver, og snit forårsløg fint.
Servér koteletter med lunt rosmarinbrød, parmesancreme og bagte grøntsager. Top med forårsløg, og giv citronskiver til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()