Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne i saltet vand under låg i ca. 15-20 min., til de er møre.
Skræl eller skrub gulerødderne, skær dem i store chunks, og damp dem i en smule kogende, saltet vand, til de er al dente. Afdryp dem og vend dem med olivenolie, smør og citronskal.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i ca. 4-6 min. på hver side. Krydr dem med salt og peber, og tag dem af panden (gem panden til sauce).
Skær agurk og peberfrugt i mundrette chunks, og vend begge dele med citronsaft, 2-3 spsk. olivenolie, salt, peber og et nip sukker.
Vend groftplukket mynte med agurkesalaten lige inden servering.
Kom sennep og fløde på panden fra koteletterne, og kog den op. Smag til med salt og peber, og vend koteletterne i den varme sauce lige inden servering.
Anret koteletter på tallerkener, og servér kartofler, gulerødder og agurkesalat til.
Kundekommentarer ()