Man kan sagtens spise skrællen på et hokkaido græskar, så der er ingen grund til at skrælle den af.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
OBS - Hvis du vil stege græskarternene i ovnen, så tænd den på 200 grader varmluft.
Flæk græskarret, scoop kernerne ud med en ske, og skær det i små tern på ca. 1 x 1 cm.
Steg græskarternene i olivenolie på en varm pande i ca. 15-20 min., eller til de er møre. Tilsæt evt. en smule vand undervejs, så de dampsteger.
Rist hasselnødderne på en tør pande i 3-5 min., afkøl dem, og tør panden af.
Tilsæt olivenolie til panden fra hasselnødderne, og steg koteletterne i ca. 2-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt, og tag dem af panden.
OBS - Du kan sagtens bage ternene i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min., og har du alligevel ovnen tændt, kan du også riste dine hasselnødder i den.
Tør evt. panden fra koteletterne af, kom ny olie på, og steg gnocchi i 2-4 min.
Snit hvidløg fint, pluk salvien groft, og kom begge dele med på panden.
Smag til med citronsaft og olivenolie, steg kort, og vend gerne koteletterne med i panden lige inden servering, så det hele er varmt.
Pluk salaten, og skær æble i både.
Fjern de værste hinder fra hasselnødderne, og hak dem groft.
Anret salat med æble, dryp med olivenolie og lys eddike, og drys med hakkede hasselnødder.
Servér straks koteletter, græskartern og gnocchi med salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften