Hokkaido behøver ikke at blive skrællet. Skrællen bliver helt mør ved tilberedning, og smager super skønt.
Og så er det meget nemmere, at lave hurtig mad med græskar, når den ikke skal skrælles først.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før den skal bruges.
Skrub og skyl græskarret, skær top og bund af og flæk det. Skrab kernerne ud med en ske (gem dem til senere), og skær græskarret i slanke både. Læg bådene i et lag på bagepapir på en bageplade (brug to hvis behov), dryp med olivenolie, krydr med salt, og bag det mørt i den varme ovn i ca. 25-30 min.
Rist græskarkernerne i en smule olivenolie på en varm pande i 2-3 min. Krydr med salt, og tag dem af panden.
Snit rødløg i tynde skiver eller tynde både. Pres saften af 1 citron i en skål, rør 1-2 tsk. sukker i, vend løgene i marinaden, og lad det trække ca. 10 min.
Del dejene i 2 stykker hver, og rul dem fladt ud. Varm 1-2 pander op (den fra kernerne er fin at genbruge), og steg brødene på en tør pande ved super høj varme i ca. 3 min. på hver side.
Rør 3-4 spsk. olivenolie med fint revet hvidløg. Pensl de varme pandebrød med hvidløgsolien, og pak dem i en frysepose indtil servering.
Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i 3-5 min. på hver side, og krydr med salt og peber.
Vend bagt græskar med rucola og marinerede rødløg inkl. marinade.
Anret salaten på et fad eller på tallerkener, og top med græskarkerner.
Anret koteletter med græskarsalat, og servér med lune hvidløgsbrød.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()