Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Steg koteletterne i olivenolie på en stor, varm pande i 2-3 min. på hver side. Krydr dem med salt og peber, og tag dem af panden.
Skær squash og aubergine i tern, og snit hvidløg fint. Sautér det hele i olivenolie i ca. 4-5 min. på den varme pande fra koteletterne. og krydr med salt og peber.
Skær peberfrugt og tomater i tern, og tilsæt det til panden sammen med de hakkede tomater. Lad det hele simre i yderligere 7-10 min., og krydr undervejs med salt og peber.
Smag til med god olivenolie til sidst, og læg koteletterne tilbage i panden de sidste 1-2 min.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte.
Kom den skyllede bulgur i en gryde, tilsæt vand, så det dækker plus lidt mere, og kog i ca. 8-10 min. under låg ved svag varme.
Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte, og kryd med salt.
Pluk persillen groft, og vend den evt. med en smule lys eddike.
Servér koteletterne i panden med ratatouille, top med persille, og servér bulgur til.
Kommentarer og forslag til opskriften