0
Koteletter med sennepssauce og frisk agurkesalat

Koteletter med sennepssauce og frisk agurkesalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Fif: Vil du have mere sauce, kan du smelte lidt smør på en pande, piske mel i, og spæde med mælk, inden du tilsætter fløde.

Orker du ikke at dampe gulerødder, så kan du sagtens nyde dem som snack i stedet.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflergulerøddercitronkotelet af gris
1 min.
Kartofler, gulerødder og koteletter

Kog kartoflerne i saltet vand under låg i ca. 15-20 min., til de er møre.

Skræl eller skrub gulerødderne, skær dem i store chunks, og damp dem i en smule kogende, saltet vand, til de er al dente. Afdryp dem og vend dem med olivenolie, smør og citronskal. 

Steg koteletterne i olivenolie på en varm pande i ca. 4-6 min. på hver side. Krydr dem med salt og peber, og tag dem af panden (gem panden til sauce).

agurkgul peberfrugtmynte
12 min.
Agurkesalat

Skær agurk og peberfrugt i mundrette chunks, og vend begge dele med citronsaft, 2-3 spsk. olivenolie, salt, peber og et nip sukker. 
Vend groftplukket mynte med agurkesalaten lige inden servering. 

Grov sennepfløde 38% (piskefløde)
17 min.
Sauce

Kom sennep og fløde på panden fra koteletterne, og kog den op. Smag til med salt og peber, og vend koteletterne i den varme sauce lige inden servering. 

23 min.
Anretning

Anret koteletter på tallerkener, og servér kartofler, gulerødder og agurkesalat til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?