
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kog kartoflerne i saltet vand i ca. 15-18 min. under låg.
Rist mandlerne på en tør varm pande i ca. 3-5 min., til de er let ristede. Tag dem af panden, og lad dem køle lidt. Hak dem groft inden brug.
Tør panden af, og steg koteletterne i olivenolie i ca. 3-4 min. på hver side. Krydr dem med salt og peber, og tag dem af panden.
Snit løg og æble i både.
Snit hvidløg fint (gem en smule til dressingen).
Rib grønkålen, og hak den groft.
Kom det hele på panden fra koteletterne, og lad det stege i 10-15 min. Krydr med salt, peber og gerne et nip sukker eller en smule honning, og smag til med en anelse lys eddike.
Læg koteletterne tilbage i panden inden servering, så de lige får varmen igen.
Smag yoghurten til med en smule revet hvidløg, salt, peber og evt. lidt olivenolie.
Servér koteletterne med et drys mandler, kartofler og dressing til, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften