
 
  Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Sæt vand over til kartofler. kom kartofler i kogende, saltet vand og kog dem møre under låg. Ca. 15-18 min. Afdryp dem inden brug.
Rist mandlerne på en tør, varm, pande i ca. 3-5 min. Eller til de er let ristede. Tag dem af panden og lad dem køle lidt. Hak dem groft inden brug.
Tør panden af og steg koteletterne i olivenolie. Steg i ca. 3-4 min. På hver side. Krydr dem med salt og peber. Tag dem af panden.
Klargør imens grønt: Snit løg og æble i både. Snit hvidløg fint (gem en smule til dressingen).
Rib grønkålen, hak den groft.
Kom det hele på panden fra koteletterne og lad et stege i 10-15 min. Krydr med salt, peber og gerne et nip sukker eller en smule honning. Smag til med en anelse lys eddike.
Læg koteletterne tilbage i panden inden servering, så de lige får varmen igen.
Smag yoghurten til med en smule revet hvidløg, salt, peber og evt. lidt olivenolie.
Servér hotellerne med et drys mandler og med kartofler og dressing til.
Nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften