0
Koteletter med stegte løg og æble, kålsalat og knuste, cremede kartofler

Koteletter med stegte løg og æble, kålsalat og knuste, cremede kartofler

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflerhvidløgcreme fraiche 18%purløgkotelet af grisløgæbletimian
1 min.
kartofler og koteletter

Skær kartoflerne i halve eller kvarte- Pil hvidløget og kog kartofler og hvidløg i usaltet vand til begge dele er helt møre. Afdryp dem grundigt og mos dem groft, fx. med et piskeris. 

Rør creme fraiche i. hak purløg fint og vend det i lige inden servering. 

Steg imens koteletterne. brun dem ved super høj varme i ca. 1 min. på hver side. Skru ned til medium. Skær æble og løg i både og kom begge dele med på panden, gerne med en smule smør. Krydr med salt og peber og timian og tag koteletterne af panden efter ca. 6-8 minutter i alt. Steg æbler og løg til møre. 

spidskålappelsinvalnøddekerner
16 min.
Kålsalat

Snit kålen. Kom den i en skål og drys den med en smule sukker og lidt salt. Klem den med hænderne så den falder let sammen. 

Skær skrællen af appelsinen og skær den i skiver. Hak valnødder groft og anret begge dele med kålen. Dryp med lidt olie og eddike og krydr med salt og peber efter behov. 

29 min.
anretning

Anret koteletter med æble, løg, knuste kartofler og kålsalat og nyd straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?