Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i halve eller kvarte- Pil hvidløget og kog kartofler og hvidløg i usaltet vand til begge dele er helt møre. Afdryp dem grundigt og mos dem groft, fx. med et piskeris.
Rør creme fraiche i. hak purløg fint og vend det i lige inden servering.
Steg imens koteletterne. brun dem ved super høj varme i ca. 1 min. på hver side. Skru ned til medium. Skær æble og løg i både og kom begge dele med på panden, gerne med en smule smør. Krydr med salt og peber og timian og tag koteletterne af panden efter ca. 6-8 minutter i alt. Steg æbler og løg til møre.
Snit kålen. Kom den i en skål og drys den med en smule sukker og lidt salt. Klem den med hænderne så den falder let sammen.
Skær skrællen af appelsinen og skær den i skiver. Hak valnødder groft og anret begge dele med kålen. Dryp med lidt olie og eddike og krydr med salt og peber efter behov.
Anret koteletter med æble, løg, knuste kartofler og kålsalat og nyd straks.
Kundekommentarer ()