Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i halve eller kvarte, pil hvidløget, og kog kartofler og hvidløg i usaltet vand, til begge dele er helt møre. Afdryp dem grundigt, og mos dem groft, fx. med et piskeris.
Rør creme fraiche i. Hak purløg fint, og vend det i lige inden servering.
Steg koteletterne i olie ved super høj varme i ca. 1 min. på hver side. Skru ned til medium.
Skær æble og løg i både, og kom begge dele med på panden, gerne med en smule smør.
Krydr med salt og peber og timian, og steg koteletterne i ca. 6-8 min. i alt på begge sider. Steg æbler og løg, til de er møre.
Snit kålen, kom den i en skål, og drys den med en smule sukker og lidt salt. Klem den med hænderne, så den falder let sammen.
Hak valnødder groft.
Skræl appelsinen, og skær den i skiver.
Anret begge dele med kålen, dryp med lidt olie og eddike, og krydr med salt og peber efter behov.
Anret koteletter med stegte løg og æbler, knuste kartofler og kålsalat, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften