0
Koteletter og grønkålssalat med appelsin og mandler

Koteletter og grønkålssalat med appelsin og mandler

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Mandlerne kan også ristes i ovnen, hvis du foretrækker det.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerpersille
1 min.
Kartofler

Halvér kartoflerne, kom dem i kogende saltet vand, og kog dem ca. 10 min. under låg, til de er møre. 

Hak persillen fint. 

Sigt vandet fra kartoflerne, og vend dem med lidt smør eller olivenolie, persille og evt. lidt salt.

koteletmandler
6 min.
Mandler og koteletter

Rist mandlerne på en tør, varm pande i 5-7 min. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft.

Tør evt. panden af, og kom olivenolie på. Steg koteletterne i 2-4 min. på hver side, eller til de er gyldne og gennemtilberedte. Krydr med salt og peber. 

grønkålæblerappelsindijon sennep
12 min.
Salat

Rib grønkålen, og hak den fint. Skær æblerne i både. Skræl appelsinen, og skær den i skiver. 

Rør en dressing af 1/2-1 brev dijonsennep, 1 -2 tsk. honning eller sukker, 2-3 spsk. olivenolie, 1-2 spsk. lys eddike, salt og peber. 

Vend kålen med dressingen, og anret den med frugt og mandler.

19 min.
Anretning

Servér koteletter med kartofler og salat. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?