Mandlerne kan også ristes i ovnen, hvis du foretrækker det.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Halvér kartoflerne, kom dem i kogende saltet vand, og kog dem ca. 10 min. under låg, til de er møre.
Hak persillen fint.
Sigt vandet fra kartoflerne, og vend dem med lidt smør eller olivenolie, persille og evt. lidt salt.
Rist mandlerne på en tør, varm pande i 5-7 min. Lad dem køle lidt af, og hak dem groft.
Tør evt. panden af, og kom olivenolie på. Steg koteletterne i 2-4 min. på hver side, eller til de er gyldne og gennemtilberedte. Krydr med salt og peber.
Rib grønkålen, og hak den fint. Skær æblerne i både. Skræl appelsinen, og skær den i skiver.
Rør en dressing af 1/2-1 brev dijonsennep, 1 -2 tsk. honning eller sukker, 2-3 spsk. olivenolie, 1-2 spsk. lys eddike, salt og peber.
Vend kålen med dressingen, og anret den med frugt og mandler.
Servér koteletter med kartofler og salat.
Kundekommentarer ()