Krebinetter og smør: Rør det hakkede kød med 1 æg, mælk, fintrevet løg, 2-3 spsk. mel, salt og peber til en lind fars. Form dem til 6-8 bøffer. Vend dem først i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Steg krebinetterne gyldne i smør, 5-6 min. på hver side. Læg krebinetterne over i et fad og kom et par skefulde ekstra smør på panden. Lad det bruse op og blive let nøddebrunt. Dryp saucen over krebinetterne lige inden servering.
Asparges: Bræk den træede ende af aspargeserne væk og skyl dem godt. Kom 1 cm vand og lidt salt i bunden af en gryde, kog op og damp aspargeserne heri under låg, 4-6 min. alt efter tykkelse.
Salat: Skyl salaterne og dryp dem godt af. Kom dem i en skål og fordel ærterne over. Pisk fløde, citronsaft, sukker, salt og peber sammen, smag til og vend dressingen i salaten.
Server fx med kogte, pillede aspargeskartofler og dampet broccoli til.
Kommentarer og forslag til opskriften