0
Krebinetter med dampede gulerødder og persillesauce

Krebinetter med dampede gulerødder og persillesauce

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
Børnenes livretter Kassen
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

Hakket grisekødægrasp
1 min.
kartofler og krebinetter

1. Skyl/skrub kartoflerne, kom dem i kogende saltet vand, og kog dem møre under låg i ca. 15 min.

2. Rør kødet sejt med salt og peber, og form 1 krebinet pr. pers. 

3. Fyld mel, rasp og æg i hver sin dybe tallerken, og pisk ægget med en gaffel.

4. Vend krebinetterne i mel, æg og rasp, og steg dem stille og roligt i en del olivenolie på en varm pande i ca. 5-7 min. på hver side, til de er gennemstegte og gyldne. 

gulerødderbredbladet persillebechamelsovs
10 min.
Grønt og sauce

5. Skræl gulerødderne, skær dem i tykke chunks, og damp dem i 1-2 cm saltet vand med en smule olivenolie i en gryde med låg i ca. 4-6 min. 

6. Pluk persillen groft, og hak den fint.

7. Lun saucen i en kasserolle, rør den hakkede persille i, og smag til med salt og peber.

 

rød peberfrugt
25 min.
Anretning

8. Skær peberfrugten i tykke strimler til snack. 

9. Anret kartofler, krebinetter og gulerødder med persillesauce, og servér straks med peberfrugtstrimler til.

Kommentarer og forslag til opskriften