
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Skyl/skrub kartoflerne, kom dem i kogende saltet vand, og kog dem møre under låg i ca. 15 min.
2. Rør kødet sejt med salt og peber, og form 1 krebinet pr. pers.
3. Fyld mel, rasp og æg i hver sin dybe tallerken, og pisk ægget med en gaffel.
4. Vend krebinetterne i mel, æg og rasp, og steg dem stille og roligt i en del olivenolie på en varm pande i ca. 5-7 min. på hver side, til de er gennemstegte og gyldne.
5. Skræl gulerødderne, skær dem i tykke chunks, og damp dem i 1-2 cm saltet vand med en smule olivenolie i en gryde med låg i ca. 4-6 min.
6. Pluk persillen groft, og hak den fint.
7. Lun saucen i en kasserolle, rør den hakkede persille i, og smag til med salt og peber.
8. Skær peberfrugten i tykke strimler til snack.
9. Anret kartofler, krebinetter og gulerødder med persillesauce, og servér straks med peberfrugtstrimler til.
Kommentarer og forslag til opskriften