Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Sæt vand med salt over til kartofler, og kog dem møre under låg i ca. 15-20 min. Afdryp dem inden brug.
2. Fyld 1 dl sukker og 1 dl lys eddike (pr. agurk) i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet. Skær agurken i tynde skiver. Kom den i den varme lage, og krydr med peber. Lad agurkerne trække indtil servering.
3. Rør kødet med salt og peber. Form 1 bøf pr. pers., og tryk den godt ned i rasp. Steg den gylden og gennemstegt i olie på en varm pande i 6-7 min. på hver side ved middelvarme.
4. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker. Snit kålen groft. Sautér begge dele i olivenolie på en varm pande i 2-3 min. Tilsæt en smule kogende vand undervejs, så grøntsagerne damp koger. Krydr med salt.
5. Rør yoghurt med lidt revet hvidløg og hakket purløg, og smag til med salt og peber.
6. Anret krebinetter med kartofler, dampet grønt, agurkesalat og dressing, og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften