0

Krebinetter med dampet grønt, agurkesalat og nye kartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

nye kartofleragurk
1 min.
Kartofler og agurkesalat

1. sæt vand over til kartofler. Salt det og kom kartoflerne i kogende vand. Kog dem møre under låg. Ca. 15-20 min. Afdryp dem inden brug. 

2. Fyld 1 dl sukker og 1 dl lys eddike (pr. agurk) i en kasserolle og kog po til sukkeret er smeltet. Skær agurken i tynde skiver. Kom den i den varme lad og krydr med peber. Lad den trække indtil servering. 

Hakket grisekødraspgulerødderspidskål
10 min.
Krebinetter og dampet grønt

3. Rør kødet med salt og peber. Form 1 bøf per person og tryk den godt ned i rasp. Steg den gylden og gennestegt i olie på en varm pande. Ca. 6-7 min. på hver side ved middelvarme. 

4. Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Snit kålen groft. Sautér begge dele i olivenolie på en varm pande i 2-3 Min. Tilsæt en smule kogende vand undervejs, så grøntsagerne damp koger. Krydr med salt. 

græsk yoghurt, 10%hvidløgpurløg
25 min.
Dressing og anretning

5. rør yoghurten med lidt revet hvidløg og hakket purløg. Smag til med salt og peber. 

6. Anret krebinetter med kartofler, dampet grønt, agurkesalat, dressing og servér straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften