Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. sæt vand over til kartofler. Salt det og kom kartoflerne i kogende vand. Kog dem møre under låg. Ca. 15-20 min. Afdryp dem inden brug.
2. Fyld 1 dl sukker og 1 dl lys eddike (pr. agurk) i en kasserolle og kog po til sukkeret er smeltet. Skær agurken i tynde skiver. Kom den i den varme lad og krydr med peber. Lad den trække indtil servering.
3. Rør kødet med salt og peber. Form 1 bøf per person og tryk den godt ned i rasp. Steg den gylden og gennestegt i olie på en varm pande. Ca. 6-7 min. på hver side ved middelvarme.
4. Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Snit kålen groft. Sautér begge dele i olivenolie på en varm pande i 2-3 Min. Tilsæt en smule kogende vand undervejs, så grøntsagerne damp koger. Krydr med salt.
5. rør yoghurten med lidt revet hvidløg og hakket purløg. Smag til med salt og peber.
6. Anret krebinetter med kartofler, dampet grønt, agurkesalat, dressing og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften