0

krebinetter med frisk agurkesalat med mynte og urtekartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Danske klassikere
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg vender blot krebinetterne i mel. Men drømmer du om en ordentlig, sprød skorpe, kan du vend dem i mel, pisket æg og rasp.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflerrødløgbredbladet persilleHakket grisekød
1 min.
Urtekartofler og krebinetter

Sæt vand over til kartofler.
Del kartoflerne i mundrette stykker. Kog dem møre i kogende, saltet vand. 
Hak rødløget fint og pluk og hak persillen. 
Afdryp de møre kartofler. Kom dem tilbage i gryden med 1-2 tsk. sukker, 2-3 spsk. lys eddike og rødløg. Lun kort og ryst gryden. tilsæt gerne en klat smør. Vend persille i lige inden servering.

Form imens kødet til krebinetter; 1 pr. person. Vend dem i mel og steg dem i olivenolie og evt. smør på en varm pande. Ca. XX min på hver side. Krydr med salt og peber. 

agurkmyntecitrongræsk yoghurt, 10%hvidløg
10 min.
Melonsalat

Flæk melonen, skrab kernerne ud med en ske. Skær skrællen af melonen oigf skær melon og agurk i mundrette stykker. Vend dem med lidt citronskal, citronsaft, sukker og mynte. 

Rør yoghurten med lidt salt, peber, olivenolie og fint revet hvidløg efter smag. 

28 min.
Anretning

Anret krebinetter med kartoffelsalat og melonsalat og servér med yoghurtdip. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?