0
Krebinetter med skorzone/spidskålssalat og bagte kartofler

Krebinetter med skorzone/spidskålssalat og bagte kartofler

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerolivenolie, ekstra jomfrusalt
1 min.
Kartoflerne

Sæt ovnen på 225 grader. Skræl kartoflerne og skyl dem grundigt under vand. Skær dem i både og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1 spsk. olie pr. person og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min. til de har en gylden overflade og har en blød midte.

spidskålskorzonerrødder
10 min.
Grøntsagerne

Skræl skorzonerødderne og skyl dem grundigt under vand sammen med kålen. Afdryp dem for vand og skær dem ud i mundrette stykker. 

hakket grisekødæg2rasp
15 min.
Krebinetterne

Form kødet til bøffer og krydr dem med salt og peber.

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend bøfferne heri og vend efterfølgende i rasp.

Steg bøfferne i 2 tsk. olie pr. person i ca. 6 min. på hver side.

citron
25 min.
Grøntsagerne

Varm en pande op ved høj varme. Steg rødderne og efterfølgende kålen i 2 tsk. olie i ca. 4 og 2 min. uden at røre for meget rundt, så det får godt med farve. Overfør det til en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.

30 min.
Anretning

Servér krebinetterne sammen med de bagte kartofler og kål/skorzonesalaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
592 kcal
Fedt:
19,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,4 g
Kulhydrat:
61,9 g
heraf sukkerarter:
2,8 g
Kostfibre:
9,3 g
Protein:
37,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?