Sæt ovnen på 225 grader. Skræl kartoflerne og skyl dem grundigt under vand. Skær dem i både og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1 spsk. olie pr. person og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min. til de har en gylden overflade og har en blød midte.
Skræl skorzonerødderne og skyl dem grundigt under vand sammen med kålen. Afdryp dem for vand og skær dem ud i mundrette stykker.
Form kødet til bøffer og krydr dem med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend bøfferne heri og vend efterfølgende i rasp.
Steg bøfferne i 2 tsk. olie pr. person i ca. 6 min. på hver side.
Varm en pande op ved høj varme. Steg rødderne og efterfølgende kålen i 2 tsk. olie i ca. 4 og 2 min. uden at røre for meget rundt, så det får godt med farve. Overfør det til en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér krebinetterne sammen med de bagte kartofler og kål/skorzonesalaten.
Kundekommentarer ()